Ydelser hos Aleris Balance

Hvilken løsning passer dig?

I de fleste tilfælde er den bedste løsning en kombination af flere forskellige behandlingsformer. Derfor kommer du også til at møde nogle af landets førende eksperter inden for ernæring, træning og fysisk aktivitet, psykologi, medicinsk behandling og kirurgi.

Den indledende samtale

Et forløb hos Aleris Balance starter med en sundhedsfaglig samtale, hvor vi taler om vaner og din trivsel for at finde frem til, hvilken vej der er bedst for dig mod et varigt vægttab.

Vi kommer hele vejen rundt om dine vaner og den adfærd, der har indflydelse på din sundhed. Derfor vil vi også komme ind på, hvordan du har haft det med din vægt igennem dit liv. Vi taler også om dine søvnvaner, madvaner, alkoholvaner og din daglige fysiske aktivitet – og ikke mindst din hverdag, din familie og sociale relationer.

Hos Aleris Balance har vi en række specialister tilknyttet, som kan være med til at gøre dit forløb lettere. Du kan fx tale med en psykolog om selvværd, madro og emotionel spisning. Vi har også en søvnklinik, hvis træthed og søvnforstyrrelser er årsag til manglende overskud. 

Vi har også diætister, der kan tilbyde dig individuel vejledning i at ændre madvaner.

Måske finder vi sammen ud af, at medicinsk behandling eller overvægtskirurgi er det rigtige for dig lige nu eller på et senere tidspunkt i forløbet. Vi kan sammensætte et individuelt forløb, der er tilpasset lige netop dig, hvor vi kan kombinere flere specialister på samme tid.

Den sundhedsfaglige rådgiver vil være ansvarlig for dit forløb og vil tilbyde dig opfølgning i forløbet for at sikre, at du er på rette vej.

Om Katja

Katja Nylander er sundhedsfaglig rådgiver hos Aleris Balance. Hun har brugt de sidste ti år på at arbejde med metoder til at fastholde livsstilsændringer – med fokus på vaner og adfærd. 

 

Katja har en kandidat i sygepleje og har derudover en professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i fysisk aktivitet. 

 

Hun ved, hvor vigtigt det er at arbejde på tværs af specialer for at kunne rådgive dig til det forløb, som er det helt rigtige for dig. 

Er du allerede afklaret?

Hvis du på nuværende tidspunkt ved, at en overvægtsoperation er det næste skridt for dig, så kontakt os allerede i dag, og bestil tid.