Book tid til gratis telefonrådgivning

Gratis telefonrådgivning

Bestil en gratis og uforpligtende telefonrådgivning og få svar på dine spørsgmål.

Vores specialister giver dig svar på, om en fedmeoperation kan være den rette løsning for dig.

Du kan fx få:

  • Indblik i hvilke kriterier, du skal opfylde for at kunne blive opereret
  • Viden om forskelle og ligheder på gastric sleeve og gastric bypass
  • Overblik over det samlede forløb – før og efter operationen
  • Indsigt i hvad det betyder for din livsstil og kostvaner
  • Vejledning om hvordan du kommer videre i forløbet

Du kan derfor booke en 15 min gratis telefonrådgivning her.

Sådan booker du online:

  1. Vælg “Søborg”, “Aarhus” eller “Esbjerg” som by
  2. Vælg “Overvægt” som speciale
  3. Vælg “Telefonkonsultation – Rådgivning – overvægtskirurgi”
  4. Vælg tidspunkt og udfyld formular
 

“Medicinsk vægttab er det helt rigtige for mig! Jeg tager nemt og smertefrit den ugentlige indsprøjtning, og efter to uger har jeg allerede tabt mig 6 kilo.”

- Mona Pedersen

“Efter min gastric sleeve er kiloene raslet af, og det har giver mig en fysisk frihed, som jeg ikke har haft i mange år. Det er en fornøjelse at opleve fornyet glæde, energi og overskud i livet”

- Kirsten Ørgaard

"Den sociale accept har haft størst betydning. Før min gastric bypaas følte jeg mig stigmatiseret og udstødt, fordi jeg var så stor. Nu 10 år efter holder min vægttab stadig, og jeg er jublende glad for min beslutning”

- Helle Jensen

"Efter min gastric bypass har jeg halveret min vægt, og jeg kan nu både løbe maraton, crossløb og kvarte triatlons. Operation blev starten på et nyt kapitel - en gave til mig selv.”

- Heidi Meldgaard

“Det største, som jeg har fået ud af min overvægtsoperation, er livsglæden – jeg er glad på en helt anden måde nu. Jeg har lyst til at prøve nye ting af og føler mig ikke hæmmet mere”

-@frederikke_donvild

“Jeg har valgt den nye medicin. Det giver mig lige præcis det boost der skal til for at jeg faktisk kan tabe mig i en hverdag med små børn, arbejde og travlhed...”

- Kasper Møller

“Min samtale med Katja var en kæmpe succes. Hun gav mig konkrete brugbare råd og god vejledning som reelt matcher min hverdag og mine behov”

- Jeanne Ellegaard

Kvinde taler i telefon.

Gratis telefonrådgivning

Har du spørgsmål til fx fedmeoperation eller kostvaner, og har du et BMI på 30+? Så er vi klar til at hjælpe dig med en gratis og uforpligtende telefonrådgivning om fedmeoperationer. Bestil en tid i dag.

Gratis online infomøder

Er du nysgerrig på fedmeoperationer? Hos Aleris inviterer vi dig hver måned til et gratis og uforpligtende online informationsmøde på Zoom, så du og dine pårørende nemt kan se med hjemme fra stuen.

Kvinde sidder i sofa.

Book tid i dag

Ved du allerede nu, at en fedmeoperation er næste skridt for dig? Så ring til os i dag og book en tid til en forundersøgelse, hvor du kan snakke med en af vores specialister.

Er du allerede afklaret?

Hvis du på nuværende tidspunkt ved, at en overvægtsoperation er det næste skridt for dig, så kontakt os allerede i dag, og bestil tid.