Kan du få en overvægtsoperation?

Ønsker du vurdering og behandling på vores hospital i enten København, Esbjerg eller Aarhus skal du være privat patient. Vi vurderer alle med et BMI>30 individuelt.

Play Video

Retningslinjer for at kunne blive vurderet til operation

  • BMI > 40 og ingen andre gener
  • BMI > 35 ved følgesygdomme som fx diabetes, forhøjet blodtryk, ledsmerter, mm.
  • I nogle tilfælde kan grænsen nedsættes til BMI > 30 efter en individuel vurdering 
  • Over 18 år
  • God forståelse for indgreb og de nødvendige livsstilsændringer
  • Flere tidligere forgæves vægttabsforsøg

BMI-retningslinjerne skal forstås således, at det er det maksimale BMI man nogensinde har haft, og ikke nødvendigvis det BMI du har i dag, hvis du har tabt dig.

I modsætning til kravene i offentligt regi, er et vægttab inden operationen ikke et generelt krav, men vurderes individuelt.

Hvis du mener, at du opfylder kriterierne for operation, er du velkommen til at kontakte os direkte og bestille tid til en forundersøgelse. Du er også velkommen til at deltage i et af vores gratis og uforpligtende informationsmøder, som vi løbende afholder online . Tilmeld dig her

Er du medlem af sygeforsikring Danmark?

Patienter, som er medlem af gruppe 1 og 2 + tillægsforsikring i gruppe 5, får udbetalt et tilskud fra Sygeforsikring “danmark”, hvis de er fyldt 25 år og skal have en gastric sleeve eller gastric  bypass. Har du udvidet operationsdækning, kan du få yderligere tilskud til operationen.

Er du allerede afklaret?

Hvis du på nuværende tidspunkt ved, at en overvægtsoperation er det næste skridt for dig, så kontakt os allerede i dag, og bestil tid.