Gå til Aleris.dk

Medicinsk vægttab hjælper til, når kroppen kæmper imod

Lider du af svær overvægt og føler du dig hæmmet …
Aleris Balance Medicinsk vaeggtab

Lider du af svær overvægt og føler du dig hæmmet af mange overflødige kilo? Og ønsker du et alternativ til en overvægtsoperation? Så kan de helt nye tilbud om effektiv medicinsk behandling være noget for dig.

8 ud af 10 overvægtige har prøvet at tabe sig med forskellige slankekure, diæter og andre tiltag, men efterfølgende taget det hele på igen. Den største udfordring ved varigt vægttab er ikke at smide kiloene – det er at holde vægttabet og få kroppen og hovedet til at vænne sig til en ny livsstil.

Når man spiser mindre, end man plejer, tror kroppen, at der er noget galt. Derfor udsender den signaler, der får vores appetit til at stige, samtidig med at energiforbruget nedsættes for at spare på kræfterne og derved forbrænde færre kalorier.

Det er svært at kontrollere kroppens signaler, og derfor kan medicinsk vægttab være med til at gøre vejen mod et varigt vægttab nemmere.

Medicinsk behandling af overvægt virker ved at efterligne det naturlige tarmhormon GLP-1, som nedsætter appetitten. Den regulerer derved din appetit, øger mæthedsfornemmelsen og begrænser din trang til at spise.

Med medicinen kan du derfor bedre kontrollere kroppens signaler, og på den måde får du mere arbejdsro til ændre din livsstil og fokusere på dine kost- og motionsvaner.

Vægttabsrejsen er en lang og sej kamp med flere op- og nedture – både i kilo og mentalt. Derfor er mad- og kropsro en af grundstenene til varigt vægttab.

Hos Aleris kan vi skræddersy en vægttabsplan til dig, hvor du fx kan kombinere din medicinske behandling med rådgivning og sparring fra psykolog, mentor eller diætist efter dine behov. De kan hjælpe dig, når du støder på udfordringer og give dig redskaber til at blive i sporet.

For at medicinsk behandling kan komme på tale skal dit BMI være over 30. Hvis du lider af følgesygdomme som diabetes, forstadie til diabetes, forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol, søvnapnø eller hjerte-karsygdomme vil vi også kunne tilbyde medicinsk behandling ved BMI over 27.

Book en undersøgende samtale hos en sundhedsfaglig vægttabsrådgiver, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål. På baggrund af samtale, sygehistorik og lægeundersøgelse finder vi frem til den bedste behandling for dig og dit vægttab. Du følges igennem forløbet af den samme specialister, så du kan føle dig i trygge hænder.