Mød vores læger

Her kan du møde vores læger, som er specialiserede i medicinsk vægttab. De er med dig under hele dit forløb hos Aleris Balance.

Speciallæge i intern medicin Steen Bendix hos Aleris Balance

Steen Bendix Haugaard

Steen Haugaard er speciallæge i intern medicin og endokrinologi (hormonsygdomme) på Aleris.

Steen Bendix Haugaard har stor erfaring med intern medicin og endokrinologi. Steen har forsket i overvægtsbehandling i mere end 25 år. Han arbejder tæt sammen med professor Peter Funch-Jensen, som er ansvarlig for overvægtskirurgien på Aleris Danmark.

Mød Steen på hospitalet i København.

Speciallæge i intern medicin Niels Boye hos Aleris Balance

Niels Boye

Niels Boye er speciallæge i intern medicin og endokronologi på Aleris. Han har mere end 10 års erfaring i forbehandling og efterbehandling af patienter, der gennemgår et stort vægttabsforløb.

Niels er speciallæge i endokrinologi og i intern medicin med en bred erfaring i andre specialer. 

Du kan møde Niels på hospitalet i Aarhus, Esbjerg eller København. 

Speciallæge i almen medicin, helbred, Camilla Weber Fenst hos Aleris Balance

Camilla Weber Fenst

Camilla Weber Fenst er speciallæge i almen medicin og er efterfølgende uddannet i Functional Medicine, som er en videreuddannelse for læger i, hvordan man kan behandle flere kroniske sygdomme ved hjælp af ændringer i patientens livsstil. 

Camilla har gennem sin erfaring fra praksis opnået en bred faglig medicinsk viden. Siden 2016 har hun arbejdet på Aleris, hvor hun som ansvarlig for vores helbredsafdeling udelukkende har fokuseret på arbejdet med forebyggelse af sygdomme og fremmelse af det gode liv. 

Du kan møde Camilla på hospitalet i København. 

Speciallæge i almen medicin Michael Sever ved Aleris Hospitaler

Michael Sever

Michael Sever er speciallæge i almen medicin og certificeret søfartslæge og pertroleumslæge (offshore). Han har en Ph.D. i medicin ved Aarhus Universitet fra 2000.

Michael har en bred faglig medicinsk viden fra egen lægeklinik. Han har siden 2017 været ansat på Aleris til at varetage forebyggende helbredsundersøgelser og rådgive om en sund livsstil, der kan forebygge sygdomme og give mentalt velvære

Du kan møde Michael på hospitalet i København. 

Speciallæge i almen medicin Dorte Søndergaard hos Aleris Balance

Dorte Engelbrecht Søndergaard

Dorte Engelbrecht Søndergaard har været hos Aleris siden 2009. Dorthe har bred medicinsk erfaring, og hun er bl.a. uddannet som mindfulnessbaseret kognitiv terapeut/stressereduktion.

Dorte har stor viden om sygdomsforebyggelse både fysisk og mentalt. Dorte har desuden taget flere akupunkturkurser.

Du kan møde Dorte på hospitalet i København. 

Speciallæge i Almen Medicin Niels Frølich hos Aleris Balance

Niels Frølich

Niels Frølich er speciallæge i Almen medicin og har mere end 15 års erfaring fra almen praksis. Derudover har han siden 1994 været tilknyttet lægevagten.

Niels har en stor viden om og erfaring i forebyggelse og behandling af livsstilssygdomme og har siden 2020 udelukkende arbejdet med livsstilsygdomme som helbredslæge på vores hospitaler i Aarhus og Aalborg. 

Lars Lundgaard Hansen

Lars Lundgaard Hansen er speciallæge i Almen medicin og har en bred faglig medicinsk viden med særlig interesse for forebyggelse af sygdomme og fremmelse af det gode liv.

Lars har særligt fokus på livsstilsændringer, bl.a. inden for kost, motion og søvn. Lars er online-læge hos Aleris.  

Anne-Mette Lindvig

Anne-Mette Lindvig er speciallæge i Almen medicin. Hun har stor erfaring inden for almen medicin, psykiatri, kirurgi, ortopædi, gynækologi-obstetrik m.m

Anne-Mette har gennem arbejde i praksis og på en lang række- sygehusafdelinger opnået en bred erfaring indenfor almen medicin, psykiatri, medicin, kardiologi, infektion, kirurgi, ortopædi, gynækologi-obstetrik og børnesygdomme. Anne-Mette har en særlig interesse for forebyggelse af sygdomme og fremmelse af det gode liv. 

Du kan møde Anne-Mette på hospitalet i København. Læs mere om Anne-Mette her.

Book gratis rådgivende samtale

Book en uforpligtende, rådgivende samtale nu, eller kontakt os for nærmere information og spørgsmål.