Mød de sundhedsfaglig rådgivere

Vores sundhedsfaglige rådgivere tilbyder en individuel samtale og vejledning med udgangspunkt i dit liv, og hvad der er vigtigt for dig. Vi taler åbent om, hvordan du har haft det med din vægt gennem hele dit liv. Vi taler om din hverdag og sociale relationer, men også om de tanker og følelser, der kan handle om mad eller vægt.

 

Den sundhedsfaglige rådgiver har stor erfaring i arbejdet med livsstilsændringer, ernæring og adfærd og vil være ansvarlig for dit forløb. Du vil blive tilbudt opfølgning i forløbet for at sikre, at du er på rette vej.

Mød os online hjemme fra din egen stue.

Katja Nylander, sundhedsfaglig rådgiver hos Aleris Balance

Katja Nylander

Katja Nylander blev uddannet sygeplejerske i 2012 og har gennem hele uddannelsen haft fokus på sundhedsfremme og forebyggelse og var under uddannelsen ansat til at undervise i mad og vaneændringer hos Københavns Kommunes forebyggelsescenter.  

I 2022 blev Katja færdiguddannet kandidat i sygepleje fra Aarhus Universitet og forvarede sit speciale omhandlende overvægtige børn, der var henvist til behandlingsforløb og deres forældres risikofaktorer for udvikling af type 2 diabetes.

Du kan møde Katja online til den rådgivende samtale hos Aleris Balance. 

Læs mere om Katja her

Aleris Balance ikon person

Tine Lemvig Tranberg

Tine Lemvig Tranberg er uddannet sygeplejerske fra 2020 og har 2 års erfaring fra gastromedicinsk afdeling, med speciale i leversygdomme og sygdomme i bugspytkirtlen.  

Tine har været 1 år i Aleris’ helbredsafdeling, hvor hun i forebyggende helbredsundersøgelser, guider og rådgiver kunderne til sundhedsfremmende tiltag og eventuelle livsstilsændringer. 

Tine er patientansvarlig sygeplejerske i Aleris Balance, og du møder hende til den første rådgivende samtale, hvor I afdækker din situation og behov

Læs mere om Tine her