Mød kirurgerne

Aleris er Nordens førende center for overvægt, og vi har nogle af de dygtigste specialister, der har mange års erfaring med overvægtskirurgi. Du kan møde specialisterne og få gastric sleeve eller gastric bypass på hospitalerne i Aarhus, Esbjerg og København.

Overlaege, Professor, dr. med Peter Funch-Jensen

Peter Funch-Jensen

Overlæge Peter Funch-Jensen er en af Nordens førende specialister i overvægtskirurgi. Han er ansvarlig for vores team af kirurger og har i mere end 25 år fungeret som specialist i kikkertkirurgi og overvægtskirurgi. 

Han er en af pionererne inden for overvægtskirurgi i Danmark og en hyppigt brugt underviser herhjemme og i udlandet.

Du kan møde Peter til vores gratis, online infomøder, hvor der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.

 

Læs mere her

Speciallæge i overvægtskirurgi Claus Riber hos Aleris Balance

Claus Riber

Claus Riber har beskæftiget sig med overvægtskirurgi siden 2006, hvor han var med til at starte laparoskopisk overvægtskirurgi op på Aleris.

Siden 2010 har han kørt parløb med Peter Funch-Jensen, og det er blevet til mange tusinde operationer i Søborg, hvor Claus har sin daglige gang. Når Claus ikke udfører overvægtsoperationer, er han en del af vores mave-tarm kirurgiske team og udfører brok- og galdestensoperationer.

Speciallæge i mave-tarm Michael Ørting hos Aleris Balance

Michael Ørting

Michael Ørting blev oplært inden for overvægtskirurgi i 2018 og har siden da udført et stort antal både gastric sleeve og gastric bypass. Han har afholdt seminar om overvægtskirurgi og behandlet patienter med komplikationer efter overvægtskirurgi.

 

Siden 2020 har Michael Ørting opereret i Aleris regi sammen med Peter Funch-Jensen på vores afdeling i Aarhus og Esbjerg.

Mød Michael på hospitalerne i Aarhus og Esbjerg.

 

Læs mere her

Book gratis rådgivende samtale

Book en uforpligtende, rådgivende samtale nu, eller kontakt os for nærmere information og spørgsmål.