Mød psykologerne

Her kan du møde vores psykologer, som kan guide dig med værktøjer og redskaber gennem dit vægttab.

Psykolog Tobias Opsahl hos Aleris Balance

Tobias Opsahl

Tobias Opsahl er uddannet fra Syddansk Universitet i 2019 og har haft supervision og videreuddannelse inden for mindfulness og compassion-fokuseret terapi. 

Tobias har stor erfaring med at behandlede mennesker med kroniske smerter. Derudover har han beskæftiget sig med uforklarlige fysiske tilstande (også kaldet funktionelle lidelser).

Tobias har opbygget en særlig stor erfaring med at arbejde med accept – accept af sin krop, tilstand og situation samt selvkritik og vaneændring.

Læs mere om Tobias her.

Psykolog Christina Lynge hos Aleris Balance

Christina Villendrup Lynge

Christina Villendrup Lynge er uddannet Cand. Psych. fra Københavns Universitet i 2013 og er autoriseret i 2015. Hun har taget efteruddannelse i bl.a. kognitiv og narrativ terapi, mindfulness, ACT, metakognitive metoder samt CFT.

Christina har mange års erfaring i vægttabspsykologi samt spiseforstyrrelsen BED (Binge Eating Disorder). 

Christina hjælper bl.a. med at identificere og håndtere de underliggende årsager til deres overvægt, såsom spisevaner, stress, selvkritik, negative tankemønstre, svære følelser og andre uhensigtsmæssige mønstre samt at hjælpe med at skabe varige forandringer i livsstilen til at opnå og vedligeholde en god mental balance og et sundt vægttab.

Læs mere om Christina her.

Psykolog hos Aleris Balance søvn

Robert Andersen

Robert Andersen er uddannet fra Aalborg Universitet i 2005 og har arbejdet som klinisk psykolog og organisationspsykolog siden 2005.

Robert har de seneste 8 år beskæftiget sig med rådgivning inden for søvnforstyrrelser og har undervist psykologer omkring søvn og behandling af søvnløshed. Han har gennemført Edinburgh Sleep Course, undervisning i Polysomnigrafi og søvnapnø udredning. Han har desuden været formand for Dansk Selskab for Søvnmedicin i perioden 2017-2019 og bl.a. arrangeret søvnkonferencer.  

Han har gennemført mere end 10.000 1:1 sessioner og hjulpet mere end 2.500 mennesker gennem forandring, modgang eller krise. Robert er tilknyttet vores søvnklinik. 

Læs mere om Robert her.

Book gratis rådgivende samtale

Book en uforpligtende, rådgivende samtale nu, eller kontakt os for nærmere information og spørgsmål.