Resultater efter fedmeoperation

Når man får en fedmeoperation, får patienten ikke kun en lavere vægt. Følgesygdomme som fx diabetes kan bedres eller helt helbredes ved en fedmeoperation.

Play Video about Hvad kan man opnå ved en fedmeoperation - Aleris Balance

Efter en fedmeoperition taber man i gennemsnit mellem 80 – 85 % af sin overvægt. For at opnå dette resultat er det vigtigt, at man får omlagt sin livsstil, så man motionerer mere og spiser mindre. Det er operationen et redskab til, og vores diætister står klar til at hjælpe dig de første 2 år.

Figuren viser andelen af patienter på Aleris og på landsgennemsnit, som opnår en vægttab på 50% eller mere af deres overskydende vægt. Her ligger Aleris over landsgennemsnittet.

 

Figuren viser også, hvor stor en andel af patienter på Aleris sammenlignet med landsgennemsnittet, som bliver helbredt for diabetes efter et år. 

Det er dokumenteret, at en fedmeoperation kan minimere eller helbrede helbredsmæssige genere som er opstået ved overvægt som diabetes, forhøjet blodtryk og hjertelidelser. 

Værd at vide ...

Ekstremt få komplikationer efter fedmekirurgi på Aleris

Overvægtsteamet på Aleris har i det internationale tidsskrift ”Obesity Surgery” fået publiceret deres ...

Hvad kan du forvente dig af en overvægtsoperation?

Efter en gastric sleeve eller en gastric bypass kan du forvente et løbende vægttab.

Hvilken operation skal du vælge?

Overvejer du en overvægtsoperation, er det helt naturligt, at du er i tvivl, om det skal være gastric sleeve eller bypass ...

Er du allerede afklaret?

Hvis du på nuværende tidspunkt ved, at en overvægtsoperation er det næste skridt for dig, så kontakt os allerede i dag, og bestil tid.