Gå til Aleris.dk

Personligt forløb håndplukket til din vægttabsrejse

52 % af den voksne befolkning er ramt af overvægt …
Aleris Balance Haandplukkede specialer

52 % af den voksne befolkning er ramt af overvægt eller er svært overvægtige og den individuelle situation kan være forbundet med stor kompleksitet.

Overvægt er bundet op på mange forskellige mentale og fysiske aspekter, der gør et hvert vægttab til en personlig kamp. Der findes ikke én løsning til overvægt, og et succesfuldt, varigt vægttab er afhængigt af en kombineret og individuel behandling.

Hos Aleris Balance ved vi, at et vellykket vægttab handler om trivsel og sundhed. Du kan kombinere en eller flere af vores behandlinger og finde din løsning, der passer til krop, sind, drømme og forventninger.

Vi har kompetencer og erfaring inden for psykologi, kost og diæt, vaner, medicin og kirurgi, og baggrund af samtale, sygehistorik og lægeundersøgelse sammensætter vi den bedste vægttabsplan for dig og dine mål.

Få et overblik over vores specialer her:

Diætist

Vores diætister tilbyder individuel vejledning og kostplaner med udgangspunkt i din egen hverdags muligheder og det vægttab som du drømmer om. Uanset om du gerne vil tabe dig ved kostændringer alene, eller overvejer medicin eller operation.

Psykolog

Til dig, der lever med psykiske udfordringer og ønsker et vægttab.

Et skræddersyet forløb med en specialiseret psykolog kan hjælpe dig ned ad den rigtige vej, uanset om det handler om noget specifikt som fx trøstespisning, BED, eller om du har svært ved at få hovedet til at følge med i et større vægttab.

Medicinsk vægttab

Medicinsk behandling mod svær overvægt tager udgangspunkt i din livsstil og hverdag. På baggrund af spørgeskema, samtaler, lægeundersøgelser, blodprøver, talje-hoftemål og vejning vurderer vores speciallæger om medicin er den rigtige løsning til dig og dit vægttab.

Overvægtskirurgi

Overvægtsoperation er i dag den eneste behandling, som giver et dokumenteret, og varigt vægttab ved svær overvægt. Vores læger og diætister følger dig i to år efter operationen, så du er i trygge hænder og får hjælp til at omlægge din livsstil.