Gå til Aleris.dk

Vægttabsrejsen starter med at lære dig at kende

Alle vægttab er forskellige, og vores forløb er skræddersyet til …
Aleris Balance Laer dig selv at kende

Alle vægttab er forskellige, og vores forløb er skræddersyet til dig, uanset om du har brug for kostomlægning, psykologhjælp, medicin, kirurgisk behandling eller at ændre dine vaner. Vi har ekspertisen og erfaringen til at identificere den behandlingsform, der bedst imødekommer dine behov og ønsker.

Alle forløb starter dog samme sted; til en samtale med en sundhedsfaglig rådgiver.

Den første rådgivende samtale er et trygt og fordomsfrit rum, hvor vi taler naturligt om din vægt og din situation. Vi flytter fokus væk fra vægttab som et mål i sig selv, og samtalen handler i højere grad om dine vaner, din trivsel og din mentale sundhed.

Samtalen tager udgangspunkt i dit liv, og hvad der er vigtigt for dig, så vi kan tilbyde dig den rigtige rådgivning om dit videre forløb. Vi kommer hele vejen rundt om dine vaner og den adfærd, der har indflydelse på din sundhed.

Vi taler åbent om, hvordan du har haft det med din vægt gennem dit liv. Vi taler om dine søvnvaner, madvaner, alkoholvaner og din daglige fysiske aktivitet. Vi taler også om din hverdag, din familie og sociale relationer. Men også om de tanker og følelser, der kan handle om mad eller vægt.

Det gør vi for at lære dig at kende.

I de fleste tilfælde er den bedste løsning for varigt vægttab en kombination af flere forskellige behandlingsformer, og under samtalen sammensætter vi sammen dit individuelle forløb baseret på dig og din krop.

Måske har vi fundet ud af, at du har brug for en psykolog, som kan hjælpe dig med dit forhold til mad og vægt. Det kan også være, at vi sammen finder ud af, at medicinsk behandling eller overvægtskirurgi er det rigtige for dig.

Mulighederne er mange, men det handler om, hvad der er bedst for dit vægttab. Din sundhedsfaglige rådgiver vil være ansvarlig for dit forløb og vil tilbyde dig opfølgning i forløbet for at sikre, at du er på rette vej i din.