Gå til Aleris.dk

Aleris Balance – Sundhedsfaglig rådgivning

Få en gratis, online personlig samtale om vaner, trivsel og dine muligheder

Det kan være sårbart at åbne op om sin vægt. Derfor er den rådgivende samtale et trygt og fordomsfrit rum, hvor vi taler naturligt om din vægt og dine vaner.

 

Samtalen tager udgangspunkt i dit liv, og hvad der er vigtigt for dig. Vi taler åbent om, hvordan du har haft det med din vægt gennem barndommen, teenageårene og som voksen. Vi taler om din hverdag og sociale relationer, men også om de tanker og følelser, der kan handle om mad eller vægt.

 

Den sundhedsfaglige rådgiver har stor erfaring i arbejdet med livsstilsændringer, ernæring og adfærd og vil være ansvarlig for dit forløb. Du vil blive tilbudt opfølgning i forløbet for at sikre, at du er på rette vej.

Til dig, der ønsker en gratis sundhedsfaglig rådgivning med udgangspunkt i dit liv

I samtalen med den sundhedsfaglige rådgiver vil du blive mere bevidst om dine vaner, og vi vil i fællesskab sætte overskuelige mål for forandring. Vi kommer hele vejen rundt om den adfærd, der har indflydelse på både din fysiske og mentale sundhed.

 

Det gør vi for at kunne tilbyde dig den rigtige rådgivning om dit videre forløb. Vi kan sammensætte et individuelt forløb, der er tilpasset lige netop dig, hvor vi kan kombinere flere specialister på samme tid. Både diætister, psykologer og mentorer kan være i kombination med vægttabsmedicin eller overvægtskirurgi.

 

Forløbet vil bestå af den første samtale på 30 minutter og en opfølgende samtale på 30 minutter.

Du får

Sundhedsfaglig rådgivning ud fra din specifikke situation

Indsigt i de vaner og den adfærd, der påvirker din fysiske og mentale sundhed

Mulighed for et sammenhængende behandlingstilbud fx operation eller medicin

En tovholder for dit samlede forløb

Indhold

  • Online konsultation af 30 min. varighed og opfølgende konsultation af 30 min. varighed
  • Samtale om vaner og adfærd
  • Rådgivning til et skræddersyet forløb med udgangspunkt i dit liv
  • Mulighed for at chatte med den sundhedsfaglige rådgiver undervejs

Priser

Konsultation Priser i DKK
30 min rådgivende samtale online med sundhedsfaglig specialist Gratis
Mulighed for at chatte med den sundhedsfaglige rådgiver undervejs Gratis
1 efterfølgende samtale på 30 min. Gratis

“Medicinsk vægttab er det helt rigtige for mig! Jeg tager nemt og smertefrit den ugentlige indsprøjtning, og efter to uger har jeg allerede tabt mig 6 kilo.”

- Mona Pedersen

“Efter min gastric sleeve er kiloene raslet af, og det har giver mig en fysisk frihed, som jeg ikke har haft i mange år. Det er en fornøjelse at opleve fornyet glæde, energi og overskud i livet”

- Kirsten Ørgaard

"Den sociale accept har haft størst betydning. Før min gastric bypaas følte jeg mig stigmatiseret og udstødt, fordi jeg var så stor. Nu 10 år efter holder min vægttab stadig, og jeg er jublende glad for min beslutning”

- Helle Jensen

"Efter min gastric bypass har jeg halveret min vægt, og jeg kan nu både løbe maraton, crossløb og kvarte triatlons. Operation blev starten på et nyt kapitel - en gave til mig selv.”

- Heidi Meldgaard

“Det største, som jeg har fået ud af min overvægtsoperation, er livsglæden – jeg er glad på en helt anden måde nu. Jeg har lyst til at prøve nye ting af og føler mig ikke hæmmet mere”

-@frederikke_donvild

“Jeg har valgt den nye medicin. Det giver mig lige præcis det boost der skal til for at jeg faktisk kan tabe mig i en hverdag med små børn, arbejde og travlhed...”

- Kasper Møller

“Min samtale med Katja var en kæmpe succes. Hun gav mig konkrete brugbare råd og god vejledning som reelt matcher min hverdag og mine behov”

- Jeanne Ellegaard

Vi tilbyder også

Medicinsk vægttab

Medicin, der regulerer din appetit og begrænser din trang til at spise, så du taber dig.

Overvægtskirurgi

Der findes flere operationstyper, og de giver alle et dokumenteret og varigt vægttab.

Psykolog

Overvægt handler om mere end kilo, og med psykologen opnår du større selvindsigt.

Klinisk diætist

Vores diætister giver dig vejledning ud fra dine kostvaner og har mulighed for at udvikle kostplaner, der passer til din hverdag.

Book gratis rådgivende samtale

Book en uforpligtende, rådgivende samtale online nu, eller kontakt os for nærmere information og spørgsmål.