Gå til Aleris.dk

Direktør for Aleris, Michael Gram Kirkegaard, byder velkommen

53 % af voksne danskere over 16 år er ramt af overvægt eller svær overvægt.

 

Der følger mange følgesygdomme med overvægt, og undersøgelser viser en markant overdødelighed ved kombination af overvægt og anden sygdom, og 13 cancer-typer kan direkte relateres til overvægt.

 

Danskernes trivsel, har stor bevågenhed i det politiske system og selvsagt endnu større betydning for de mennesker, der kæmper med deres vægt og velvære og gerne vil ændre deres sundhedstilstand.

 

Aleris i mange år haft et af verdens bedste teams, når det kommer til kirurgisk behandling af svær overvægt, men vi ønsker også at hjælpe, inden det kommer så vidt.

Vi har en ambition om at gøre en forskel for folkesundheden i Danmark

Vi ser et stort behov i Danmark for et mere komplet sundhedstilbud, der skal styrke danskernes mulighed for et liv i balance – mentalt som fysisk – evt. i kombination med vores stærke tilbud på overvægtskirurgien.

I Aleris Balance har vi samlet alle de stærkeste kræfter og sundhedsindsatser, så vi bedst muligt kan hjælpe mennesker til at opnå det liv, de ønsker sig – et liv i balance.

Alle er forskellige, og derfor tilbyder vi et særligt tilrettelagt, individuelt forløb, der imødegår netop dine behov for at komme til at leve et sundere liv både fysisk og mentalt.

Gratis rådgivende samtale

Alle forløb starter med en samtale med en af vores dygtige sundhedsfaglige rådgivere, der tilrettelægger et forløb hos vores faglige specialister inden for psykologi, kost og diæt, vaner, vægttabsmedicin og overvægtskirurgi. Her planlægger vi sammen med dig et vægttabsforløb, der tager hensyn til dine konkrete behov, og hvordan dit liv ser ud.

Aleris Balance er det stærkeste og bredeste sundhedstilbud i Danmark indenfor området sund vægt og trivsel, og for os handler det om, at vi vil hjælpe danskerne til øget livskvalitet, mere sundhed og bedre balance i livet.

Aleris Balance – Sammen om vægt og velvære