Gå til Aleris.dk

Aleris Balance - Vi tilbyder

Hvilken løsning passer dig?

I de fleste tilfælde er den bedste løsning en kombination af flere forskellige behandlingsformer. Derfor kan du også få hjælp til at møde nogle af landets førende eksperter inden for ernæring, træning og fysisk aktivitet, psykologi, medicinsk og kirurgisk behandling af overvægt.

Introduktion til forløb

Et forløb, der fører til et varigt vægttab, tager hos Aleris Balance sin begyndelse et helt andet sted end med fokus på vægttab. For os handler det om øget livskvalitet i form af større sundhed og bedre balance i livet. Derfor lægger vi i starten mest vægt på ændringer i adfærd og på en bedre forståelse for sin egen krop.

De råd og de ændringer vi sammen med klienten når frem til, fører som oftest et vægttab med sig, men måske ikke lige så mange kilo, som man måske havde forestillet sig. Der hersker mange forestillinger om, hvor mange kilo et menneske, der er ramt af overvægt bør tabe sig, men i vores verden findes der hverken ’forestillinger’ eller ’bør’.

Vores produkter

Aleris Balance medicin ikon

Medicinsk vægttab

Medicinsk behandling mod svær overvægt tager udgangspunkt i din livsstil og hverdag. På baggrund af spørgeskema, samtaler, lægeundersøgelser, blodprøver, talje-hoftemål og vejning vurderer vores speciallæger, om medicin er den rigtige løsning til dig og dit vægttab.

Overvægtskirurgi

En overvægtsoperation er en effektiv og veldokumenteret metode til at opnå et varigt vægttab for svært overvægtige. Hos Aleris foretager vi to forskellige operationstyper, og det er dit BMI-tal, evt. følgesygdomme og din livsstil, der afgør, om det er gastric sleeve eller gastric bypass, der passer bedst til dig.

Aleris Balance kirurgi ikon
Aleris Balance Psykologi ikon

Psykolog

Et skræddersyet forløb med en specialiseret psykolog kan hjælpe dig ned ad den rigtige vej, uanset om det handler om noget specifikt som fx trøstespisning, BED, eller om du har svært ved at få hovedet til at følge med i et større vægttab.

Klinisk diætist

Vores kliniske diætister tilbyder individuel vejledning og kostplaner med udgangspunkt i din hverdag og det vægttab, som du drømmer om. Dette gælder uanset, om du gerne vil tabe dig ved kostændringer alene eller overvejer medicin eller operation.

Aleris Balance diætist ikon

Et forløb er for dig, der ...

Har brug for hjælp til at fastholde motivationen og bryde de dårlige vaner

Ønsker kostvejledning med fokus på et sundt vægttab

Vil tabe dig med hjælp fra medicin

Vil dele vægttabets op- og nedture med én, som har prøvet det selv

Lever med psykiske udfordringer og ønsker et vægttab

Vi er med dig hele vejen

Når du indleder et behandlingsforløb hos Aleris Balance vil du opleve tryghed i alle faser. Du vil være tilknyttet en rådgiver eller behandler fra start til slut, fra de indledende samtaler over mulige kost- og adfærdsændringer til eventuel medicinsk behandling og kirurgisk indgreb.

Play Video

Danmarks dygtigste specialister i varige vægttab

I de fleste tilfælde er den bedste løsning en kombination af flere forskellige behandlingsformer. Derfor kan du få hjælp af nogle af landets førende eksperter inden for ernæring, træning og fysisk aktivitet, psykologi samt medicinsk og kirurgisk behandling af overvægt.

Peter Funch-Jensen

Overlæge i overvægtskirurgi

Lars Lundgaard Hansen

Speciallæge i almen medicin og online-læge

Katja Nylander

Sundhedsfaglig rådgiver

Niels Frølich

Speciallæge i Almen medicin

Camilla Weber Fenst

Speciallæge i Almen medicin

Mathias Redsted

Klinisk diætist

Dorte Søndergaard

Speciallæge i Almen medicin

Robert Andersen

Psykolog, søvnklinik

Claus Riber

Overlæge i mave-tarm

Michael Sever

Speciallæge i Almen medicin

Michael Ørting

Speciallæge i mave-tarm

Christina Villendrup Lynge

Psykolog, Cand.psych. Aut.

Steen Bendix Haugaard

Speciallæge i intern medicin

Niels Boye

Speciallæge i intern medicin

Tobias Opsahl

Psykolog, Cand.psych

Anne-Mette Lindvig

Speciallæge i Almen medicin

Book gratis rådgivende samtale

Book en uforpligtende, rådgivende online samtale nu, eller kontakt os for nærmere information og spørgsmål.