Gå til Aleris.dk

Om Aleris Balance

Velkommen til Aleris Balance

Vores viden i dag om overvægt og svær overvægt har ændret sig dramatisk i de seneste år. Vi ved nu, at overvægt skal opfattes som en kronisk tilstand gennem hele livet, og vi ved, at en vellykket behandling i høj grad handler om trivsel og sundhed for det enkelte menneske end om at opnå en idealiseret kropsvægt.

Danmarks dygtigste specialister i varige vægttab

I de fleste tilfælde er den bedste løsning en kombination af flere forskellige behandlingsformer. Derfor kommer du også til at møde nogle af landets førende eksperter inden for ernæring, træning og fysisk aktivitet, psykologi, medicinsk og kirurgisk behandling af overvægt.

Peter Funch-Jensen

Overlæge i overvægtskirurgi

Lars Lundgaard Hansen

Speciallæge i almen medicin og online-læge

Katja Nylander

Sundhedsfaglig rådgiver

Niels Frølich

Speciallæge i Almen medicin

Camilla Weber Fenst

Speciallæge i Almen medicin

Mathias Redsted

Klinisk diætist

Dorte Søndergaard

Speciallæge i Almen medicin

Robert Andersen

Psykolog, søvnklinik

Claus Riber

Overlæge i mave-tarm

Michael Sever

Speciallæge i Almen medicin

Michael Ørting

Speciallæge i mave-tarm

Christina Villendrup Lynge

Psykolog, Cand.psych. Aut.

Steen Bendix Haugaard

Speciallæge i intern medicin

Niels Boye

Speciallæge i intern medicin

Tobias Opsahl

Psykolog, Cand.psych

Anne-Mette Lindvig

Speciallæge i Almen medicin

Vores tilgang

Et forløb, der fører til et varigt vægttab, tager  hos Aleris Balance sin begyndelse et helt andet sted end med fokus på vægttab. For os, handler det om øget livskvalitet i form af større sundhed og bedre balance i livet, og derfor lægger vi i starten mest vægt på ændringer i adfærd og på en bedre forståelse for ens egen krop.

De råd og de ændringer, vi sammen med klienten når frem til, fører som oftest vægttab med sig, men måske ikke lige så mange kilo som klienten havde forestillet sig. Der hersker mange forestillinger om, hvor mange kilo et menneske, der er ramt af overvægt, bør tabe sig, men i vores verden findes der hverken ’forestillinger’ eller ’bør’.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

Det afgørende er, at du får det godt, og som regel skal der ikke så mange tabte kilo til, før man oplever en trivselsfremgang. Også inden for overvægt gælder den gyldne regel om kvalitet frem for kvantitet. Hos Aleris Balance bruger vi begreberne kropsro og madro. Vi hjælper dig med at fjerne det umenneskeligt store pres fra omverden og egne forventninger, så der bliver plads til at fejre fremgang, og ikke som de fleste mennesker med overvægt kender til, hænge fast i en uendelig række af nederlag.

Det handler ikke om kilo, men om at fjerne den vægt, der forhindrer dig i at leve det liv, du drømmer om. Et liv, hvor der plads til bevægelse, leg med børn og børnebørn, og et frirum fra altid at skulle tænke på mad og badevægt.

Om Aleris Danmark

Aleris Danmark har 1.500 dygtige og erfarne medarbejdere og specialister inden for mere end 30 specialer og med mere end 30.000 operationer og 250.000 patientbesøg om året er Aleris Danmarks største private sundhedsvirksomhed.

I vores Psykologhus har vi mere end 50 psykologer ansat, som tilbyder online og fremmøde konsultationer.

Vores navn betyder at hele og at nære – og med mere end 20 års erfaring og den nyeste viden, kan vi tilbyde hurtig, effektiv og god behandling i hele landet.

Play Video

Bred vifte af sundhedstilbud

Aleris er i dag langt mere end et traditionelt privathospital og tilbyder en bred vifte af højt specialiserede sundhedsydelser bl.a. inden for fertilitetsbehandling, psykologhjælp og forebyggende sundhedsindsatser. Du møder os på hospitaler og klinikker i hele landet – eller via Online Lægen på skærmen hjemme i din egen stue. Vi er nemlig lige her, når du har brug for det.

En del af Danmark

Aleris behandler patienter fra hele landet. Kvinder, mænd, børn, unge og ældre. De kommer til os med store og små udfordringer på ét af vores seks hospitaler. 

Vi har eksperter – og ekspertise – på tværs af 30 specialer, og vi er 1.500 dedikerede medarbejdere, og hvert år gør vi en forskel for over 130.000 danskere.

Patienttilfredshed

Hver dag arbejder vores medarbejdere for at sikre rigtig mange danskere den bedst mulige behandling. Vi måler løbende patienttilfredsheden, som viser, at mere end 98 % de patienter, som er igennem behandlingsforløb hos os, vil anbefale os til andre.

Hos Aleris mener vi, at uanset hvem man er, og hvor man kommer fra, så skal man opleve at få det bedst mulige behandlingsforløb, når man kommer ind ad døren hos os. Alle skal føle sig velkomne, og alle skal føle sig trygge hos os.

Se, hvordan vi kan hjælpe dig på aleris.dk, eller ring til os på 38 17 07 00, hvis du ønsker at booke tid eller har spørgsmål til vores behandlinger.

Danmarks bedste

Med fokus på høj faglighed, god personlig service og respekt for hver enkelt patient, skaber vi den bedste oplevelse for vores patienter.

Kvalitet er vores varemærke hos Aleris. Vi har konstant fokus på, hvordan vi kan skabe kvalitetsforbedringer, og vi har løbende inspektioner fra Sundhedsstyrelsen og embedslægerne. Samtidig lever alle Aleris’ hospitaler op til de fastsatte branchestandarder.

Den Danske Kvalitetsmodel

Siden marts 2021 har Aleris Hospitaler fået fornyet sin akkreditering efter Den Danske Kvalitetsmodel version 2 udgave 1 uden bemærkninger. Det er den højeste anerkendelse et hospital kan modtage for sine patientforløb og tilgang til kvalitetsudvikling og -sikring.

Den Danske Kvalitetsmodel (DDKM) er et nationalt kvalitetssystem, der skal sikre og videreudvikle den gode kvalitet i det danske sundhedsvæsen:

  • Høj patientsikkerhed og sammenhængende patientforløb
  • Samme høje kvalitet og faglige niveau, uanset hvor i sundhedsvæsenet patienten befinder sig
  • Løbende læring og kvalitetsudvikling
  • Mere gennemskuelig kvalitet i sundhedsvæsenet

Kvalitet tager udgangspunkt i patientens
oplevelse

Vores målsætning er altid at have tilfredse patienter, der oplever en høj grad af patientinddragelse, veltilrettelagte forløb og høj kvalitet. Når det handler om kvalitet, tager vi altid udgangspunkt i patientens oplevelse af behandlingsforløbet, og vi gør altid vores bedste for at imødekomme de forventninger, som patienten har til professionel service.

“Medicinsk vægttab er det helt rigtige for mig! Jeg tager nemt og smertefrit den ugentlige indsprøjtning, og efter to uger har jeg allerede tabt mig 6 kilo.”

- Mona Pedersen

“Efter min gastric sleeve er kiloene raslet af, og det har giver mig en fysisk frihed, som jeg ikke har haft i mange år. Det er en fornøjelse at opleve fornyet glæde, energi og overskud i livet”

- Kirsten Ørgaard

"Den sociale accept har haft størst betydning. Før min gastric bypaas følte jeg mig stigmatiseret og udstødt, fordi jeg var så stor. Nu 10 år efter holder min vægttab stadig, og jeg er jublende glad for min beslutning”

- Helle Jensen

"Efter min gastric bypass har jeg halveret min vægt, og jeg kan nu både løbe maraton, crossløb og kvarte triatlons. Operation blev starten på et nyt kapitel - en gave til mig selv.”

- Heidi Meldgaard

“Det største, som jeg har fået ud af min overvægtsoperation, er livsglæden – jeg er glad på en helt anden måde nu. Jeg har lyst til at prøve nye ting af og føler mig ikke hæmmet mere”

-@frederikke_donvild

“Jeg har valgt den nye medicin. Det giver mig lige præcis det boost der skal til for at jeg faktisk kan tabe mig i en hverdag med små børn, arbejde og travlhed...”

- Kasper Møller

“Min samtale med Katja var en kæmpe succes. Hun gav mig konkrete brugbare råd og god vejledning som reelt matcher min hverdag og mine behov”

- Jeanne Ellegaard