Gå til Aleris.dk

Det tværfaglige samarbejde er dit sikkerhedsnet

Aleris er Danmarks førende sundhedsvirksomhed, og med Aleris …
Aleris Balance Dit sikkerhedsnet

Aleris er Danmarks førende sundhedsvirksomhed, og med Aleris Balance er vi de første med et komplet behandlingstilbud for overvægt, og vi kan tilbyde alle de kompetencer, der skal til for at kunne tilbyde et særligt tilrettelagt forløb mod et varigt vægttab.

52 % af den voksne befolkning i Danmark er overvægtige, og andelen af svært overvægtige med en BMI over 30 er på 18 %. Mange oplever forringet livskvalitet, fysiske og mentale helbredsproblemer samt en række fordomme og stigmatisering af overvægtige i samfundet.

Overvægt er bundet op på mange forskellige mentale og fysiske aspekter, der gør et hvert vægttab til en personlig kamp. Der findes ikke én løsning til overvægt, og et succesfuldt, varigt vægttab er afhængigt af trivsel og sundhed i balance.

Vi har samlet et team af landets dygtigste eksperter inden for psykologi, kost og diæt, vaner, medicin og kirurgi, og vi arbejder på tværs af specialer for at kunne tilbyde et skræddersyet behandlingsforløb, der passer til dig og dit vægttab.

Sundhed i balance

Det tværfaglige samarbejde mellem vores specialister sikrer, at vi kan tilbyde et individuelt behandlingsforløb. Vægttab er forskellige, og ingens udgangspunkt er det samme. Vores historier er ikke ens og overvægten kommer ikke fra samme sted, og derfor skal behandlingen tilpasses dig.

Behandlingsforløbet starter med en rådgivende samtale i et trygt og fordomsfrit rum, hvor vi taler naturligt om din vægt og din situation. Vi flytter fokus væk fra vægttab som et mål, og samtalen handler i højere grad om dine vaner, adfærd, trivsel og mentale sundhed.

Aleris balance har en bred palet af behandlinger, og sammen kombinerer vi en eller flere af vores ydelser, så vi til sidst har en plan for din vægttabsrejse.

Det handler om, hvad du har brug for.

Din sundhedsfaglige rådgiver følger dig gennem hele forløbet og sikrer løbende, at du er på rette vej. Vi kan hele tiden tilføje eller justere behandlinger fra din vægttabsplan, alt efter hvordan du har det.

Det tværfaglige samarbejder er et sikkerhedsnet til dig, der hurtigt kan reagere, når du støder på mentale eller mentale udfordringer.

Tempoet er dit eget, og målet er, at du hele tiden har en fornemmelse af, at det går fremad. Fremad mod et nyt liv med færre kilo og flere sejrer.