Gå til Aleris.dk

Dine muligheder

Der findes flere forskellige metoder til at opnå et varigt vægttab.
Aleris Balance Dine muligheder

Der findes flere forskellige metoder til at opnå et varigt vægttab. Hos nogle patienter oplever vi, at en kombination af flere metoder er den mest effektive løsning. Vi er alle forskellige, og derfor er det vigtigt for dit forløb, at du sammen med en ekspert i vægttab lægger en plan for hvilken behandling, der passer bedst til dig.

De forskellige metoder, vi tilbyder hos Aleris Balance, er:

Balance – Diætist

Til dig, der ønsker kostvejledning med fokus på et sundt vægttab.

Vores diætister tilbyder individuel vejledning og kostplaner med udgangspunkt i dine egne hverdagsmuligheder og det vægttab, som du drømmer om. Uanset om du gerne vil tabe dig ved kostændringer alene eller overvejer medicin eller operation.

Læs mere her

Balance – Medicinsk overvægtsbehandling

Til dig, der vil tabe dig med hjælp fra medicin.

Medicinsk behandling mod moderat til svær overvægt tager udgangspunkt i din livsstil og hverdag. På baggrund af spørgeskema, samtaler, lægeundersøgelser, blodprøver, talje-hoftemål og vejning vurderer vores speciallæger, om medicin er den rigtige løsning til dig og dit vægttab.

Læs mere her

Balance – Psykolog

Til dig, der lever med psykiske udfordringer og ønsker et vægttab.

Et skræddersyet forløb med en specialiseret psykolog kan hjælpe dig ned ad den rigtige vej, uanset om det handler om noget specifikt som fx trøstespisning, BED, eller om du har svært ved at få hovedet til at følge med i et større vægttab.

Læs mere her

Balance – Overvægtskirurgi

Til dig, der har et BMI over 35 og har prøvet alt.

Overvægtsoperation er i dag den eneste behandling, som giver et dokumenteret og varigt vægttab ved svær overvægt. Vores læger og diætister følger dig i to år efter operationen, så du er i trygge hænder og får hjælp til at omlægge din livsstil.

Læs mere her

Gratis rådgivende samtale

Alle forløb hos Aleris Balance er skræddersyede til den enkelte patient. Derfor vil et forløb altid starte med en samtale, hvor vi sammen finder frem til den kombination af behandlinger, der er den bedste løsning mod et varigt vægttab.

Læs mere om den rådgivende samtale her